Supa de rosii cu fidea si crutoane

de Constelatialeu in Supe, 29 Ian 2013 | 6276 vizualizari

 

Mi-am facut supa,ca mi-a venit o pofta.O sa o mananc singura,baietii mei nu prea servesc asa ceva....

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • o cutie de 400 ml cu rosii taiate cubulete
  • fidea cca 100 g
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu fidea si crutoane:

Am curatat legumele le-am taiat marunt,le-am pus la fiert cu apa si putina sare.Cand au fost aproape fierte am adaugat rosiile din cutie si fideaua,le-am lasat sa fiarba,pana ce fideaua a fost fiarta.Am potrivit de sare si am adaugat patrunjelul.

Pentru crutoane,am folosit paine mai veche,pe care am taiat-o cubulete si am bagat-o la cuptor sa se prajeasca.

Sa aveti pofta,ca eu mi-am facut-o pe a mea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu fidea si crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde cu omleta