Acum e frig si ploua dar va recomand o supa de rosii pentru zilele calduroase care vor veni
Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun in oala si se cuprind cu apa;
se lasa la fiert incet mai bine de o ora;
se strecoara iar legumele le dau la blender,pasta rezultata o pun la loc in oala,completez cu apa,pun si un cubulet de concentrat de pui sau vegeta;
cand incepe sa clocoteasca adaug galustele de gris;
pentru aceste galuste cred ca fiecare are metoda personala si nu se abate(la fel ca mine);
eu la un ou de marime medie,pun 4linguri cu gris si putina sare bineinteles,amestec bine iar cand supa clocoteste,pun cu lingurita din compozitie;
dupa ce le-am terminat,pun capacul,dau focul foarte mic si las cateva minute sa fiarba;
cand s-au ridicat la suprafata,opresc focul si tot cu capac las oala;
dintr-un ou,mie-mi rezulta 25 de galuste si dupa cum se vede sunt destul de crescute;
cartoful,dupa preferinta fiecaruia,se pune la blender cu restul legumelor sau cubulete alaturi de galuste