Supa de rosii

de meosiris in Supe, 2 Aug 2009 | 4519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg rosii-eu am folosit rosii in suc propriu la conserve
  • 1 morcov,
  • 1/2 ardei gras,
  • o bucatica telina,
  • patrunjel-radacina,
  • 1 ceapa,
  • 4 cartofei mai marisori,
  • o mana de orez,
  • delikat,sare,
  • patrunjel verde.
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

-Punem rosiile cu tot cu sos pe foc.Adaugam putina apa si lasam sa dea un clocot.
 -Intre timp dam pe razatoarea mica morcovul,telina si patrunjelul.Taiem marunt ceapa,ardeiul si cartofii.
-Punem toate legumele impreuna cu orezul la fiert cu apa cat sa le acopere.
-Dupa ce luam rosiile de pe foc,le punem intr-o strecuratoare si le pasam.Zeama rezultata o adaugam peste legume cand acestea sunt aproape gata.Mai lasam pe foc pana e gata.Adaugam delikat si sare iar la sfarsit punem patrunjelul verde tocat marunt.

E foarte buna rece...e racoritoare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves