Supa de pui cu galuste

de Dana Cristea - pusikmea in Supe, 1 Aug 2010 | 3583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 80 - 100 g gris
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Spalam pulpele si  le punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie.

Intre timp spalam si curatam legumele.

Dupa ce au fiert pulpele, le scoatem si punem legumele taiate dupa preferinte.

Intre timp se prepara compoztia pentru galuste: se bat ouale ca pentru omleta cu un praf desare, apoi se punem grisul si se amesteca foarte bine pana se omogenizeaza compozitia( nu trebuie sa curga din lingura).

Cu lingura data mereu prin supa punem galustele, nu uitam sa dam focul mic ca  nu se sfarame si imediat se toarna o cana mare cu apa  rece.

Acoperim oala cu un capac. Punam apa rece de 3 sau 4 ori pana au fiert galustele, astfel ies foarte pufoase.

Condimentam cu sare daca mai este nevoie si punem mararul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa