Supa de pui cu galuste

de kamy in Supe, 7 Feb 2011 | 9166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui
  • 4 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 9-10 lg.gris
  • ulei
  • sare,piper
  • concentrat de pui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

  Pulpele spalate bine le-am pus intr-o oala la fiert impreuna cu telina,morcovii taiati in lung,ceapa intreaga si sare.Cand incepe sa fiarba dati focul mic detot si spumati des ca supa sa ramana limpede.Cand carnea e fiarta treceti supa printr-o strecura foarte fina si puneti in ea morcovii si telina(ceapa se arunca)puneti sare,piper si concentrat dupa gust.

Intr-o farfurie adanca bateti f bine ouale cu putina vegeta,cu o ling.de ulei si adaugati grisul amestecand incet.Compozitia nu trebuie sa curga dar nici tare sa nu fie(vezi foto)

Adaugati galustele in supa care clocoteste foarte putin si lasati sa fiarba 8-1o min cu capac(trebuie sa fiarba foarte incet ca sa nu se tulbure)dupa care adaugati in supa apa rece(100 ml) si mai lasati sa fiarba 5 min fara capac dar tot la foc mic.Luati o galusca pe o farfurie si taiati-o pe mijloc sa vedeti daca s-au fiert.

Opriti focul si puneti cateva frunze de telina si mult patrunjel verde.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

cu carnea puteti face felul 2 sau sa o lasati in supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de pui şi găluşte