Supa de pui cu fidea de casa

de Zamfira in Supe, 15 Dec 2012 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe, aripi, spate)
  • 1/2 telina radacina
  • 3-4 morcovi
  • ardei kapia
  • ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
  • 100 g fidea de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fidea de casa:

Spalam si portionam carnea de pui. Curatam si spalam legumele. Punem carnea la fiert, am folosit vasul Zepter. Cand incepe sa fiarba apa, spumam zeama. Adaugam legumele taiate bucati mai mari, ardeiul kapia si ardeiul verde il taiem marunt, ceapa si usturoiul vor ramane intregi iar un morcov il dam pe razatoarea mare si-l calim in 2 linguri ulei, adaugam morcovul si sare dupa gust. Cand carnea si legumele au fiert, adaugam fideaua iar la sfarsit patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste - Dukan