Supa de pui

de pity19 in Supe, 28 Noi 2014 | 3420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 l apa
  • 1 spate de pui
  • 1 lingurita bors magic + 1 lingurita bors magic cu smantana
  • vegeta de pui
  • piper
  • sare
  • boia iute
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • patrunjel
  • taitei lati
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

  1. Taiem spatele de pui bucati ;
  2. Pregatim o oala cu apa , adaugam carnea si un praf de sare ; Clatim cartofii , curatam de coaja , taiem bucati ;
  3. Clatim legumele si le tocam marunt ; Le dam la fiert impreuna cu carnea ;
  4. Cand legumele si carnea sunt fierte , adaugam taitei ( cantitatea dorita ) ; Lasam pana au fiert ;
  5. Dam focu incet , condimentam cu sare ,piper ,vegeta , bors , boia iute ; Tocam marunt patrunjelul si adaugam in oala ; Amestecam bine cu o lingura de lemn ;
  6. Oprim focul, lasam la racit si servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa limpede de pui