Supa de pui

de MIUTA in Supe, 15 Dec 2010 | 5943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • o ceapa
  • 3 morcovi
  • 120 g fidea 
  • 4 cuburi de Maggi Bouillon
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Se pune la fiert la foc mic carnea de pui, 2 morcovi taiati in patru, o ceapa si putina sare. Eu am vrut sa folosesc pulpele de pui la felul doi si nu am lasat sa fiarba foarte tare carnea. Fideaua am fiert-o separat. Intr-o cratita, am calit in ulei, un morcov dat pe razatoarea  mica. Apoi am turnat supa strecurata peste morcovul calit. Am pus patru cuburi cu gust de pui, piper si la sfarsit, am pus fideaua fiarta si spalata in apa rece. Am taiat cubulete si am pus in supa cei doi morcovi fierti. Cand servim supa, se pune in farfurie patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita