Marturisesc ca desi auzisem multe despre David Lebovitz,aceasta este prima reteta pe care o incerc...e de asemenea si prima supa de praz pe care o incerc si de acum o sa ramane pe lista supelor pe care o fac de obicei. Eu am folosit cimbru proaspat fiindca am avut,printr-o minune cimbrul meu a supravietuit,de fapt a fost singurul...Data viitoare incerc cu supa de casa...
Se pune uleiul intr-o oala si cand s-a infierbantat se adauga prazul taiat rondele.
Se calesc 5-7 minute pana cand s-au inmuiat.
Adauga cimbrul si amesteca 30 de secunde.
Adauga apa,cubul,cartofii si frunza de dafin.
Se fierb pana s-au inmuiat cartofii.
Se lasa putin sa se raceasca,se scoate frunza de dafin si se mixeaza cu stick blenderul.
Daca e prea groasa adaugati putina apa.
Nu mixati supa in robot ca textura va fi diferita.
Daca mixati in blender aveti grija sa nu dea afara.
1
e buna si de post