e supica preferata a baietelului meu....:D
pulpele le-am spalat bine si le-am pus la fiert in paa goala, pana a iesit toata spuma deasupra...am spumat supa bine apoi am adaugat putina sare si boabe de ppiper, ceapa intreaga plus telina. am lasat sa fiarba vreo 30 min. am adaugat apoi morcovul taiat rondele si am mai lasat la fiert vreo 10 min, apoi am facut galustele de gris : am batut bine albusul cu un praf de sare , am adaugat gris cat sa formeze o pasta groasa apoi am adaugat si galbenusul, am amestecat bine si cu lingurita am format galuscute mici, cat jumatate de lingurita , ca noua asa ne plac, maruntele...am turnat o cana de apa rece peste supa, ca sa se domoleasca din fiert si am scos pulpitele afara. doua le.am lasat la felulII iar una am facut-o bucatele si am adaugat-o in suppica. am pus cu grija galustele in supa, am dat focul la mic, sa fiarba f incet sa nu se sfarame galustele. am mai potrivit gustul cu vegeta.
la masa am adaugat patrunjel verde direct in farfurie...mie asa imi place supica...cu patrunjelul verde in farfurie...sa aratae bine.