Supa de praz cu perisoare

de katty in Supe, 19 Dec 2016 | 3185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 tije praz
  • 400 gr carne tocata (porc sau in amestec)
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu perisoare:

 

Curatam morcovul si il taiem cubulete. Spalam tijele de praz, le curatam si le taiem rondele de aproximativ 1 cm. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs, sare, piper negru macinat si oul. Incingem uleiul intr-o oala si adaugam morcovii taiati cubulete. Ii lasam cateva minute, apoi adaugam prazul. Amestecam ocazional  2-3 minute, sa se inmoaie usor, apoi stingem cu apa. Lasam sa dea 2-3 clocote, apoi formam perisoare din carnea tocata, pe care le punem in oala. Fierbem pana carnea si orezul sunt gata. Daca este nevoie, completam cu apa si potrivim gustul de sare si piper. Servim supa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu legume