Curatam usturoiul si il vom pasa, punem ulei in tigaie si vom sota usturoiul la foc mic.
Separat intr-o oala punem apa si vom adauga cele doua cubulete de concentrat de legume. Dupa ce usturoiul s-a sotat il scoatem si il punem intr-o oala de 3 L peste care vom adauga supa noastra dupa ce a dat in clocot.
Lasam sa fiarba aproximativ 25 de minute. In acest timp punem o lingura de amidon care se va dilua in putina supa si o vom turna in supa, continuand fierberea inca 10 minute.
Topim separat margarina(aproximativ o lingura), pregatim crutoanele pe care le vom pune in cuptor dupa ce in preabalil am adaugat margarina topita peste ele, am presarat sare si cimbru. Atentie sa nu se arda, eu am patit-o cu prima transa, hahaha.
Cand supa este gata se va strecura, se va decora cu fire de marar proaspat si se va servi cu crutoane.
Pofta Buna!