Supa de porumb

de MotanLaOale in Supe, 17 Aug 2016 | 4558 vizualizari

 

Am vazut pe net si am zis sa o incerc. Foarte buna si se poate manca si rece. Buna pe caldura.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • 1 conserva porumb (300g)
  • 3 rosii
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • piper alb
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porumb:

Zarzavatul se curata si se toaca dupa preferinta.

Intr-o oala punem uleiul si calim ceapa, morcovii si albitura 4-5 minute.

Se pune apa si se fierbe 15 minute.

Se pune piper si sare.

Se adauga cartofii si porumbul scurs si se mai fierbe15 minute.

Se adauga rosiile si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga usturoiul si patrunjelul tocat si se mai lasa 2-3 clocote si este gata.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:45

yammy

mihaelar63 1

03.09.2016, 01:46

De porumb inca nu am mai mancat

MotanLaOale 1

03.09.2016, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de porumb