Supa de pui cu taietei de casa

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Mai 2010 | 9798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • sare,piper,patrunjel
  • 2 oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taietei de casa:

taieteii:ouale se bat cu un praf de sare,apoi se adauga faina treptat si se framanta un aluat tare.Se intinde ff bine(sa fie foaia subtire) si se taie fasii de marimi potrivite,formand taieteii.Se lasa sa se usuce pe hartie de copt(eu i-am facut seara si i-am folosit dimineata.

Legumele se taie dupa preferinta si se pun la fiert in apa,unde am adaugat si 2 linguri de ulei.Punem si pieptul si lasam la fiert(eu am scos pieptul si l-am folosit la spaghete).Cand au fiert legumele si carnea se pun taieteii si se lasa la fiert(aprox 10-15 min,depinde de grosime).Se servesc cu patrunjel verde tocat.Este fff buna.

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan fugit cu galusti