Supa de naut cu paste si spanac

de ianculubita in Supe, 13 Apr 2018 | 3021 vizualizari

 

Va recomand aceasta supa, este gustoasa, se pregateste foarte repede si se potriveste chiar si in anumite cazuri de regim

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1/2lingurita rozmarin uscat sau o crenguta verde
  • 500 g spanac proaspat sau 250g congelat
  • 1 cutie cu naut
  • 1,5 l supa concentrata de vita
  • 120 g paste mici
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de naut cu paste si spanac:

In vasul cu ulei se caleste ceapa, se adauga apoi usturoiul zdrobit, maghiran, rozmarin, dupa 2min. se adauga spanacul (eu am folosit congelat), dupa 5 min. se adauga nautul scurs si clatit cu apa rece, supa de vita si se lasa pe foc 10 min.

Dupa acest timp se adauga pastele, se lasa la fiert conform instructiunilor pentru paste, amestecand, iar la final se potriveste de gust cu sare si piper.

Se pune supa in boluri cu parmezan deasupra si se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de naut cu paste si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa minestrone