Supa de morcovi cu susan

de ralu_river in Supe, 31 Oct 2012 | 3413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • o ceapa mica
  • o bucata praz
  • sare
  • piper
  • Mirodenia
  • susan
  • cimbru uscat
  • 4 catei usturoi
  • o lg ulei
  • 3 cani apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de morcovi cu susan:

Morcovii se curata de coaja si se taie rondele subtiri. Ceapa tocata, usturoiul felii si prazul feliute (se pastreaza cateva feliute de praz pentru decor) se calesc cateva minute in ulei, apoi se adauga apa si se lasa la fiert. Cand da in clocot, se adauga morcovii si condimentele, se acopera oala si se lasa la fiert 20 de minute. Susanul se rumeneste cateva minute intr-o tigaie incinsa, fara ulei. Dupa ce supa se raceste putin, se da in blender pana se face crema.

Se serveste cu feliute de praz si seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcovi cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de morcovi cu ghimbir, chili si lapte de cocos