Supa de morcov

de ianculubita in Supe, 21 Apr 2013 | 3390 vizualizari

 

Am trecut iar pe la "prietenul"meu medic,pentru ca asa se intampla,cand ajungem la o varsta,ne imprietenim cu medicii!!!! iar prietenul meu mi-a scos carnea din alimentatie inlocuind-o cu peste,multe legume,multe fructe,multa verdeata!!!!!!!!
Asa ca va invit la masa cu mine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g morcov
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 1 varf de lingurita de praf de ghimbir
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de morcov:

Intr-un vas punem la fiert toate ingredientele curatate, spalate si taiate. Dupa ce au fiert bine, strecuram legumele, le pasam cu blenderul vertical, amestecam cu supa de la fiert dupa consistenta dorita, condimentam cu sare, piper, ghimbir si o servim calda spre fierbinte, deasupra cu picaturi de ulei de masline si frunze de telina verde.

TIPS-URI

1

pentru cine doreste, se pot pune paste la fiert

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de morcovi