Supa de mazare cu galuste

de Corinuta in Supe, 18 Feb 2011 | 7520 vizualizari

 

Este o supa simpla, usoara si ieftina...numa' buna pentru vremurile "crizoase" pe care le traim:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare
  • 2.5 l apa
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legatura verdeata (marar,patrunjel)
  • sare,piper
  • Ptr. galuste:
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare cu galuste:

Se curata ceapa si morcovii, se spala si se toaca marunt, respectiv rondele. Se calesc impreuna in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba cateva minute. Daca aveti mazare cruda se caleste la inceput si se pune la fiert. Daca e din conserva sau borcan se spala bine si se adauga dupa ce au fiert legumele.

Se pregatesc galustele: se bate oul cu un praf de sare si 2-3 linguri de apa rece (minerala daca aveti), se adauga faina si se amesteca bine. Se taie cu lingurita bucatele mici de aluat si se lasa sa se desprinda in supa care fierbe. Se pune verdeata taiata marunt si se mai lasa cateva minute pana sunt fierte galustele. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa - crema de mazare uscata