Supa de mazare

de divainbucatarie in Supe, 11 Noi 2010 | 5213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 1 l supa de legume, 
  • 500 ml apa
  • cateva fire de patrunjel
  • 4 linguri de faina
  • smantana pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare:

In primul rand punem 100 ml de apa la fiert cu ceapa tocata marunt. Apoi taiem morcovii rondele subtiri si ii calim in putin ulei. Ii adaugam in apa care fierbe impreuna cu supa de legume. Acum putem condimenta supa cu piper si sare.

Din ou, 4 linguri de faina si 1 lingura de apa se face un aluat foarte moale. Din acesta luam cu lingurita si turnam in supa fierbinte. Obtinem niste galusti foarte mici. Adaugam si mazarea si mai fierbem inca 5 minute. Cu 1 minut inainte sa inchidem focul punem in supa si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

937 puncte

Rocsi

654 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde