Supa de legume cu taitei de casa.

de lilik in Supe, 18 Noi 2012 | 14116 vizualizari

 

Este o supica minunata,numai buna pe vremea asta racoroasa si avand in vedere ca este cu taitei fara ou,este si de post...

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 2 tije de telina
  • un pumn de mazare
  • 2 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 1 radacina de patrunjel
  • patrunjel verde
  • boace de piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 200-250 gr taitei de casa(cu sau fara ou)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu taitei de casa.:

Curatam toate legumele si le spalam.

Un  morcov il dam pe razatoarea mare si il punem in oala unde vom pregati supa cu cele 3 linguri de ulei de masline.Il lasam la foc mic pana se inmoaie putin,apoi punem 3 litri de apa si cand incepe sa fiarba punem celelalte legume.

Cand legumele sunt fierte punem sare si cateva boabe de piper,apoi mai lasam sa fiarba 10 minute,dupa care strecuram supa.

In supa strecurata punem morcovii taiati rondele,potrivim de sare si punem taiteii.

Lasam sa fiarba 5 minute,apoi dam deoparte si presaram patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu taitei de casa." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

19.11.2012, 20:46

buna supita!!

alba_zori 1

19.11.2012, 21:17

ce buna supita ta,si colorata

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:46

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu telemea si tarhon