Spalam pulpele bine dupa care le punem la fiert in 500ml apa,dupa ce au fiert 10-15min cat sa iasa bine sangele din ele am aruncat apa le-am spalat din nou bine dupa care le-am pus din nou in oala la fiert.
Curatam legumele si le spalam dupa care le taiem :cartofii eu i-am taiat cuburi mari iar restul legumelor patratele mici si le-am lasat sa fiarba.
Intre timp am spart ouale le-am batut, peste ele am mai adugat si putina sare, apoi am adaugat gris putin cate putin pana s-a mai ingrosat dar nu prea tare, ca grisul se mai umfla si pe urma ies prea tari. Puneti mai putin gris, mai bine mai adaugati, in 2min incepe sa se umfle si va dati seama daca sa mai puneti sau nu.
Dupa ce legumele si ciocanelele sunt fierte punem si amestecul de ou cu gris cu o lingurita si lasam sa mai fiarba pana ce se ridica galustele cam 10-15min dupa care stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.pofta buna!