Multumesc Angelica pentru reteta
Supa-spalam carnea bine,intr-o oala punem apa si carnea la fiert,
Lasam sa dea in clocot,avand grija sa luam spuma formata deasupra de cate ori este nevoie,
Intre timp curatam legumele si le taiem cuburi,dupa care le adaugam in supa,adaugam foaia de dafin,sare si piper dupa gust,
Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana gand carnea si legumele sunt fierte,
Scoatem legumele si carnea din supa si lasam sa se raceasca,
Galustele-intr-un castron batem ouala cu sare,piper,adaugam bicarbonatul,ulei si grisul treptat,batem compozitia pana este omogena si are consistenta unei smantani mai groase,
Punem apa intr-o oala la fiert si cand fierbe adaugam cate o lingura din compozitia pregatita anterior si lasam sa fiarba cca 10 min la foc mic,
Scoatem galustele si le punem in oala cu supa,
Adaugam legumele si carnea taiate in bucati mai mici si patrunjel verde ,
Eu am calit 1 morcov dat prin razatoate cu putin ulei si am strecurat la final in supa.