Mai intai am pregatit taiteii, pentru a avea timp sa se usuce.
Fazanul l-am spalat bine (eu l-am primit gata curatat), apoi l-am parlit pe flacara si l-am frecat cu o mana de malai (si aici s-a rupt pielea de pe fazan!).
Am portionat fazanul si l-am pus la fiert cu putina sare, spumand de cate ori este cazul.
Legumele le-am curatat si taiat bucati marisoare.
Am adaugat legumele si am lasat sa fiarba bine.
Cand legumele si carnea s-au fiert, am scos carnea (o parte am taiat-o bucatele, oprind totusi si bucati mai mari..), iar zeama am strecurat-o de doua ori. Din zarzavatul pe care l-am scos, am taiat doar rondele de morcov pe care le-am adaugat in zeama.
Cand a inceput sa clocoteasca, am pus taiteii uscati si scuturati de faina.
Iar dupa ce taiteii au fiert, am adaugat pasta de rosii... (eu am avut la tub, adusa de sora-mea din It, si de care uitasem..)
Iar dupa cateva clocote, am pus patrunjelul verde tocat marunt.
Am servit supa fierbinte, si binenteles cu painica de casa!