Am facut o supica buna tare fiindca cu toti suntem gripati .. si supica este binevenit,nu am facut multe poze fiindca nu am avut asistent si nici starea necesara dar este bine si asa . Supa a iesit buna tare ..
Prima data am spalat bine carnea si am pus-o la foc mic .(sa iasa supa limpede ).
Apoi se curata zarzavatul se spala . Intre timp cind supa incepe sa fiarba spumam bine adaugam zarzavatul, potrivim de sare si adaugam si boabele de piper .Cind carnea este fiarta adaugam si ardeiul si mai lasam 10 min sa dea aroma la supa apoi strecuram supa ,acoperim carnea .
Punem supa la fiert intre timp intr-un castron separam albusul de galbenus, batem bine albusul pina devine o spuma sticloasa ,adaugam grisul si galbenusele apoi rupem galustele in supa la marimea dorita . Cind galustele isi maresc volumul punem putina apa rece peste, asezonam cu patrunjel verde cind servim si rasol de fazan . Pofta buna ..
1
La servire adaugam rasolul de fazan si patrunjelul verde ..