Descopera esenta aromei ciupercilor cu al lor gust brut, dar extrem de prietenos. Incearca sa folosesti tipuri diferite de ciuperci si bucura-te de varietatea gustului.
Cu blenderul Oster obtii o textura cremoasa si garantat vei gati aceasta reteta iar si iar.
Taiati cartofii si telina cuburi si puneti-le la fiert in apa cu sare. Dupa cca. jumatate de ora, adaugati si ciupercile taiate tot cuburi. In momentul in care toate legumele au fiert, scurgeti 80% din apa si mixati in blenderul Oster Classic Chrome.
Turnati smantana de gatit intr-o oala separata. Aduceti cate un polonic de supa peste smantana si amestecati – treptat va trebui sa aduceti smantana la aceeasi temperatura cu supa (pentru a nu se taia). In momentul in care ati mutat treptat supa peste smantana, amestecati si puneti la foc mic pentru inca cateva minute.
Adaugati cimbru, piper alb si daca mai este nevoie si sare.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro