Supa de fasole verde

de mihaelar63 in Supe, 3 Iul 2010 | 3865 vizualizari

 

o supa usoara , plina de vitamine care merge de post dar si la dieta .
eu zic ca cele mai savuroase mancaruri sunt la inceputul verii cand apar toate legumele proaspete ,, de-ale noastre '' , toate preparatele au alt gust , incantator .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde
  • 2 cepe verzi
  • 1 fir usturoi verde
  • 4 morcovei
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ridichi rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde:

  1. se spala legumele bine , morcovul , ceapa , usturoiul se taie rondele , fasolea se taie [ mie -mi place mai mai marunt cam de 2-3 cm ], ardeiul  si rosiile cubulete .
  2. se pun la fiert in apa cu sare , fiind asa crude fierb repede ,
  3. serviti presarat cu mult patrunjel verde si piper dupa gust si ridichi rosii .
  4. cine doreste mai acru poate folosi zeama de lamaie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei si dovlecei