Supa de dovlecel cu sunca

de roxanamiti in Supe, 1 Iun 2011 | 4056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei,
  • 1 praz,
  • 3 cartofi,
  • 100 g. sunca,
  • 1/2 pahar vin alb,
  • 3 linguri ulei,
  • piper,
  • sare,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel cu sunca:

* in cele 3 linguri de ulei pune la prajit legumle (dovleceii si cartofii taiati in cuburi iar prazul in feliute) inpreuna cu sunca taiata cubulete,

*dupa cateva minute punem vinul si lasam sa se evapore apoi punem sare, piper si 1 l. de apa, acoperim si lasam sa fiarba 20 de  minute,

* se serveste foarte calda,

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

babi5 1

10.06.2013, 19:05

florylau 1

24.05.2014, 02:22

niciodata intro mancare spaniola o supa nu veti gasi un dovlecel d zeuleee

florylau 1

24.05.2014, 02:23

niciodata intro mancare spaniola o supa nu veti gasi un dovlecel d zeuleee sau sunca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi, cu taitei