Supa de dovleac cu paste si vin alb

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 23 Mar 2018 | 2084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 lingura ulei
  • 1/2 ceapa mica, tocata foarte fin
  • 250 grame dovleac, curatat de coaja si taiat cuburi mici
  • 60 ml vin alb/ Vermouth
  • 600 ml supa (se poate obtine din cub concentrat)
  • 1 foie de dafin
  • 60 grame paste mici
  • Parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac cu paste si vin alb:

Se caleste ceapa in ulei intr-o cratita cu fund dublu, la foc mediu. Se adauga apoi dovleacul si se gateste 2 minute. Se adauga vinul, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga supa si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Se paseaza, cu ajutorul unui blender vertical 1 cana de supa, apoi se adauga inapoi in oala. Se da focul la mare si se adauga pastele. Se gatesc 10-12 minute. 

Se serveste presarata cu Parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac cu paste si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de creveti