O ciorbita delicioasa, inspirata din minunatele retete ale lui Horia Virlan... Ciorba de miel reteta
Carnea taiata se opareste in apa clocotita cam 7-8 minute apoi se scoate si se pune in apa rece cu boabe de piper si sare.Se da la fiert, se spumuieste.Dupa ce nu mai face spuma se adauga zarzavatul curatat si razuit si orezul spalat si se lasa la fiert 15 minute.Adaugam macrisul si lasam sa fiarba si el.
Punem tarhonul , asezonam si mai lasam la fiert 5-10 minute.
Intr-un bol batem bine galbenusurile cu smantana, oprim focul si adaugam un polonic de ciorba peste galbenusuri.
Dregem ciorba cu galbenusurile cu smantana, amestecam sa se omogenizeze bine.
Daca nu puneti macris atunci acriti ciorba cu otet.
Presarati deasupra patrunjel verde tocat si serviti ciorba cu ardei iute.
Pofta mare !