Supa de curcan cu taietei din morcov

de adnia in Supe, 1 Feb 2013 | 3042 vizualizari

 

V-am tot promis retete gatite in oala minune si, desi o folosesc mai mult decat intensiv, am tot amanat acest lucru din lipsa de timp (aceeasi problema, bat-o vina!). Iata insa ca i-a venit randul si acestei supe minunate, pe care o gatesc cu drag ori de cate ori simt ca ma cuprinde raceala, sau imi doresc ceva usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 pulpa de curcan
  • -vegeta naturala
  • -sare, piper
  • - 1 ceapa mare
  • -2-3 catei de usturoi
  • -1 morcov mare, mare
  • - 1 radacina telina mica
  • -1 radacina patrunjel
  • - 1 ardei gras
  • -verdeata uscata (eu o am gata pregatita in amestec din toamna, la deshidrator: patrunjel, telina, leustean)
  • -3 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taietei din morcov:

Am curatat legumele  si le-am taiat bucati mai mari (cu exceptia morcovului) si le-am pus in oala minune, impreuna cu pulpa de curcan si condimentele si apa. Am lasat sa fiarba sub presiune 10 min., apoi am lasat sa se depresurizeze singura, timp in care am pregatit taieteii asa: am curatat morcovul si am inceput sa rad fasii fine cu ajutorul instrumentului din imaginea colaj (este un curatitor de legume cu dinti).

Am ridicat capacul oalei, am strecurat supa, am taiat carnita in bucatele, am adaugat  taieteii-morcovul si am pus din nou totul la fiert sub presiune inca 4 minute. Asta a fost tot! Am servit fierbinte, cu patrunjel tocat.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taietei din morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

sebirizescu 1

01.02.2013, 22:42

Criss 1

04.02.2013, 13:27

Foarte faina ideea cu taieteii din morcovi.

adnia 1

04.02.2013, 19:38

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste