Supa de cocos ( de tara )

de Dana Cristea - pusikmea in Supe, 6 Feb 2011 | 24370 vizualizari

 

o iei la fuga cat astepti sa fiarba cocosul :))

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de cocos + piept
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 cartofi
  • telina
  • pestarnac
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • fidea
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cocos ( de tara ):

Spalam bine carnea si opunem la fiert in apa rece cu putina sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Lasam sa fiarba cam 2 ore ( depinde cat de batran e cocosul)

Dupa ce a fiert carnea, o scoatem, dupa care adaugam legumele taiatae dupa preferinta.

Pieptul il taiem cubulete si incercam sa dam jos toata carnea de pe maruntaie ( eu procedez asa in special pentru andutu, apoi pt doru ca altfel nu mananca sub nici o forma carnea din supa)

Punem carnea taiata inapoi in supa.

Lasam pana fierb si legumele si adaugam fidea, mai lasam cateva munute si stingem focul

Punem sare dupa gust.

Asezonam cu ptarunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cocos ( de tara )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu dovleac