Supa de boabe

de katty in Supe, 10 Feb 2015 | 2683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole neagra
  • 100 gr mazare congelata
  • 3 linguri porumb din conserva
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 1 cutie rosii cuburi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de boabe:

Se pune fasolea la inmuiat de cu seara .A doua zi se scurge si se pune la fiert in apa rece .Se schimba apa ,apoi se pune din nou la fiert in apa calda impreuna cu crenguta de cimbru.Se lasa la fiert  pana este aproape gata.( Daca va grabiti puteti folosi fasole din conserva )Separat intr-o oala se pune la calit in uleiul incins ceapa tocata fin si morcovul dat pe razatoarea mica.Se stinge cu apa ,apoi se pune fasolea scursa  si mazarea .Dupa 10 minute adauga orezul ,cartoful taiat cubulete .Lasa 10 minute ,apoi adauga porumbul ,ardeiul taiat cubulete si rosiile.Potriveste de sare si piper si mai lasa sa dea cateva clocote.Serveste fierbinte  cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taitei