Supa cu perisoare de pui

de Lorra in Supe, 11 Ian 2012 | 5180 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

11.01.2012, 20:28

Asa fac si eu si tare le mai place la puiutii mei!

mena29 1

11.01.2012, 20:29

Buna buna!!!Farfuria din ultima imagine este pentru mine?

Lorra 1

11.01.2012, 20:42

Miha... si fetita mea este mare fan al acestui fel de mancare
Mena, portia pregatita te asteapta

Bucataras Medi 1

11.01.2012, 21:04

buna ciorbita.

Bucataras Medi 1

11.01.2012, 21:04

pardon....supica.

mirela0911 1

11.01.2012, 21:22

imi place si asa!

mamaieelena 1

11.01.2012, 23:02

mmm buna

Lorra 1

11.01.2012, 23:03

MotanLaOale 1

11.01.2012, 23:09

alinutzika 1

11.01.2012, 23:15

arata super!

Lorra 1

12.01.2012, 17:51

adry88 1

12.01.2012, 20:57

grozav de buna

Lorra 1

12.01.2012, 22:41

andutzel 1

20.01.2012, 10:30

Orezul se fierbe inainte sa facem perisoarele ?

Lau 1

20.01.2012, 10:32

orezul nu se fierbe inainte doar spalat si scurs bine de apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui