Nu stiu daca ati auzit de reteta asta, dar nu va speriati, se folosesc doar 4 oua , insa acestea sunt ingrendientul principal.
Este o ciorba usoara, de obicei se face atunci cand avem chef de ceva usor .
Noua ne-a placut foarte mult sper sa o incercati si voi.
Curatam ceapa si usturoiul pe care il taiem in doua. Rosia si ardeii ii tocam marunt. Intr-o oala se pun legumele( ceapa intreaga), pasta de gogosari , apa necesara si asezonam. Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit. Cand sunt fierte adaugam zerul( daca nu aveti puteti adauga 400 ml sana)si il lasam sa dea si el in clocot. Ouale le puteti lasa intregi sau le bateti si le adaugati curgand in fir subtire, la supa.
Deasupra se presara marar verde sau patrunjel tocat. La servit adaugati smantana in farfurie... Nu uitati ardeiul iute.
Pofta mare !