Supa crema din legume coapte la cuptor

de Bya Ralu in Supe, 3 Sep 2017 | 3474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii marii de gradina
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • cateva buchetele de broccoli
  • ulei de masline
  • apa
  • sare/piper
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema din legume coapte la cuptor:

Rosiile se taie bucati mai mari,la fel si ceapa.

Usturoiul il taiem feliute,iar buchetelele de broccoli le taie mai mici.

Stropi cu ulei de masline,presaram sare,piper,punem apa si acoperim cu o folie.

Se da la cuptor 30 minute,dupa care se indeparteaza folia de aluminiu si se lasa pana cand sunt gata,se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie.

Toate legumele se pun in robotul de bucatarie,cu zeama in care s-au facut,daca mai trebuie mai completam cu putina apa,punem putina vegeta,piper si mixam pana devine totul pasta.

Se serveste cu parmezan ras si crutoane de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema din legume coapte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

05.09.2017, 23:40

elucubratiiculinare 1

08.09.2017, 08:40

foarte buna

Bya Ralu 1

10.09.2017, 17:03

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de creveti