Supa crema de spanac cu cartofi.(de post)

de lilik in Supe, 25 Noi 2012 | 5960 vizualizari

 

Este o supa sanatoasa si f gustoasa,iar daca nu tineti post merge de minune cu iaurt sau smantana.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de spanac cu cartofi.(de post):

Curatam ceapa si o tocam marunt impreuna cu usturoiul,apoi le punem la calit cu cele 4 linguri de ulei de masline.Cand devin usor maronii punem spanacul si cartofii taiati cubulete,mai calim putin si acoperim cu apa(sau supa vegetala).

Lasam sa fiarba la foc mic pana cartofii sunt fierti,apoi cu blenderul vertical pasam.

Potrivim de sare si piper si mai lasam sa dea 2-3 clocote.

Servim supa calda cu crutoane,un fir de ulei extravirgin de masline si putin piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac cu cartofi.(de post)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (20)

ANNA_46 1

26.11.2012, 01:13

Super buna supica

alba_zori 1

26.11.2012, 16:51

si eu sunt o iubitoare a spanacului,foarte buna ti-a iesit si frumoasa tare,ce poze frumoase faci acum,felicitari!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)