Supa crema de morcovi

de Bya Ralu in Supe, 1 Apr 2018 | 5771 vizualizari

 

Reteta luata de la Simonica, tare buna
 

 

INGREDIENTE

  • 800 gr morovi
  • 4 cartofi
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 bucata telina
  • ceapa alba
  • frunze de la ceapa verde
  • unt
  • 1 ardei kapia
  • 2-3 linguri smantana
  • vegeta/piper/sofran praf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de morcovi:

Legumele se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu vegeta.

Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt si frunzele de ceapa verde taiate si unt, lasam pana se inmoaie putin.

Cand legumele sunt fierte, adaugam ceapa calita in unt, ardeiul kapia taiat bucati, condimentele si lasam sa mai fiarba putin si sa mai scada zeama.

Daca aveti prea multa zeama, o strecurati si o lasati deoparte.

Punem in robotul de bucatarie legumele impreuna cu zeama (dar sa nu fie foarta multa, sa nu iasa subtire), mixam bine, adaugam smantana si mixam din nou.

Se serveste calda cu crutoane de paine prajite.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho