Supa crema de linte rosie

de Bucataras in Supe/Ciorbe, 30 Oct 2012 | 9986 vizualizari

 

O reteta de supa de linte rosie preparata in vasul Zepter

 

INGREDIENTE

  • ½ kg de linte rosie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 felie telina
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri menta uscata
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte rosie:

Lintea se spala in mai multe ape, se lasa la inmuiat ½ ora. Se pune in vas Zepter, se adauga uleiul, legumele taiate bucati si se adauga apa cat sa depaseasca totul cam cu 4 cm(doua degete). Se pune vasul pe foc mediu. Cand acul indicator ajunge spre finalul zonei verzi se opreste focul. Cand acul coboara la sfarsitul zonei galbene, se ia capacul de pe vas, se mixeaza cu multicutitul, se pune zeama de lamaie, menta, se potriveste de sare.

Cand se serveste, se presara menta deasupra

TIPS-URI

1

Ce produse Zepter am folosit

2

Vas de 4,7 l Φ20

3

Micsy

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]