Supa crema de legume cu creson

de cristeena20 in Supe/Ciorbe, 31 Aug 2014 | 3469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 praz
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 dovlecel (Curgette)
  • 2 cartofi
  • 1)2 rosie bine coapta
  • 1 cub knorr, sare
  • margarina vegetala (cat un cub)
  • 3 pumni de creson proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu creson:

- Pregatim legumele: prazul se spala si se taie julien; ardeiul se taie cuburi mai mari, morcovii se curata si se taie rondele, dovlecelul se curata si la fel, il taiem in  cuburi mai mari- la fel cartofii.

- In oala punem prazul sa se caleasca in margarina vegetala, pana se inmoaie usor. Adaugam morcovii si ardeiul, apoi restul legumelor, le lasam sa se inabuse putin la foc mic si acoperite cu capac, apoi turnam apa clocotira peste ele , cat sa acopere legumele de doua degete. Adaugam putina sare si un cub concentrat de leguma sau pui.

- Lasma sa fiarba bine apoi le mixam cu mixerul blender. Supa crema rezultata o punem iar la foc si aduagam frunzele de creson. Le lasam sa fiarba cca 5 minute, pana se inmoaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu creson" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu linte rosie