Supa crema de legume

de Veronica22 in Supe/Ciorbe, 19 Feb 2019 | 2287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1/2 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 radacina telina medie
  • 2 cartofi
  • 5-6 buchetele de conopida
  • 1 ardei gras
  • 4-5 rosii mari
  • 1 ceapa
  • 1,5 l supa de pui
  • crutoane 
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:


Legumele se curata, se spala si se pun la fiert in supa de pui mai putin conopida.
Cand toate legumele sunt fierte aproape integral, adaugam si conopida care in cateva clocote va fi fiarta.
Punem legumele in blender si pasam bine toate legumele. Adaugam piureul otinut peste restul de supa. Adaugam sare dupa gust.

Pentru servire folosim crutoane si preasam peste supa si putin patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de ardei rosii dulci cu galuste de branza