Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Supe, 18 Mar 2015 | 5312 vizualizari

COMENTARII (10)

Adele 1

18.03.2015, 11:20

Delicioasa

reisnaor_2006 1

18.03.2015, 11:30

foarte buna

miki_a 1

18.03.2015, 11:32

Ce buna trebuie sa fie! Imi place combinatia cu branza de burduf!
Orientativ, cam cata apa trebuie?

dantes 1

18.03.2015, 11:41

Buna!

MotanLaOale 1

18.03.2015, 11:55

buna buna

simona72 1

18.03.2015, 13:13

Sunt fan declarat al dovleacului si ma laud cu cateva retete bune cu dovleac ma rog, mie mi-au placut Imi place supa ta si sigur o voi proba, dar iti recomand si supa mea de dovleac cu mar chiar am o reteta in cap care ma macina, dar nu gasesc dovleac

AlexTeacher 1

18.03.2015, 13:47

Pui dovleacul la fiert asa cum ai pune orice leguma. 2-3 L, in functie de oala, in functie de cat dovleac folosesti, de cat de mare il tai etc. Practic apa o scurgi dar pastrezi un polonic - doua pentru atunci cand o vei blenda.

monik80 1

18.03.2015, 19:28

miki_a 1

19.03.2015, 11:50

Multumesc pentru raspuns!

Bya Ralu 1

19.03.2015, 18:58

arata perfect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi cu creme fraiche