Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola

de laylalala in Supe, 27 Mai 2010 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingura unt
  • 1 capatana mare de conopida, tocata mare
  • 750 ml lapte
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • sare si piper
  • 50 gr branza Gorgonzola, sfaramitata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola:

Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga untul apoi caleste ceapa si usuroiul pana se inmoaie.Adauga conopida, caleste-o cateva minute apoi adauga laptele.Lasa totul sa fiarba pana cand conopida se inmoaie.

Pune amestecul intr-un bleder si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Adauga 1 lingurita Herbes de Provence, sare si piper dupa gust si amesteca.Serveste supa fierbinte presarata cu bucatele de branza Gorgonzola si paine crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taitei de casa.