Supă cremă de bostan

de Gouda in Supe, 26 Oct 2010 | 11477 vizualizari

 

Bostanul - hitul toamnei!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bostan curăţat
  • ulei de olive
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 căţei de usturoi
  • 1,5 l apă
  • 150 ml lapte
  • sare
  • ghimbir uscat
  • busuioc
  • sos de soia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de bostan:

 Se taie bostanul în cuburi mici, se căleşte în uleiul încins timp de 2-3 minute, apoi se adaugă la călit şi restul legumelor tăiate cuburi şi usturoiul la fel pentru încă 5 minute. Apoi se toarnă apa deasupra şi cînd începe să clocotească se lasă pentru 15-20 minute.

 Se scot legumele şi se mixează în blender. Apoi se adaugă laptele, se dă clocot, se adaugă sarea, condimentele.

 Se serveşte cu puţin sos de soia.

Poftă mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de bostan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina de casa si taitei