Desi pana nu demult nu suportam supele de peste, cred ca de vreo doi ani incoace trec printr-o transformare majora in ceea ce priveste mancarea. Incep sa imi placa alte arome, sa descopar alte gusturi si sa fiu mai deschisa in a incerca ceva nou. Asa am ajuns sa fac aceasta supa cu file de peste alb, fructe de mare, chilli si lemon grass, un ingredient foarte placut mirositor si aromat.
Pasul 1: In supa de legume am pus fileul de peste taiat fasii, doua linguri de curry, o lingura sos de peste. Initial voiam sa pun si sos de soia, dar am pus sare la fiert la legume, iar sosul de peste e si el sarat si am renuntat..
Pasul doi: Am taiat betisoarele de lemon grass, fulgi de chilli (am dat cativa chilli uscati prin rasnita de cafea), am adaugat in supa, apoi cam pasta de tomate (eu am pus cateva lingurite, dar ar fi mers un pic mai mult clar), fructele de mare, ciuperci taiate in 8. Am fiert cam 10 minute. La sfarsit am adaugat suc de lime si in fiecare bol la servire ceapa verde si patrunjel.
Pofta buna!