Sufleul minunat

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 5201 vizualizari

 

Pai cum il pot numi altfel cand este atat de sanatos,de gustos si de rapid

 

INGREDIENTE

  • o capatana broccoli
  • 3 morcovi
  • 5 cartofi mari
  • un ardei gras rosu+unul galben sau portocaliu
  • 2 radacini patrunjel
  • o legatura snittlauch(sau ceapa verde)
  • o caserola germeni de fasole alba,rosie,linte,orz,grau si ghimbir(asa l-am cuparat)
  • 2 oua
  • 150 gr mozzarella
  • 100 gr smanatana dulce
  • 3 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleul minunat:

Am curatat toate legumele,brocolii l-am desfacut buchetele si le-am dat intr-un clocot,apoi le-am pus la stors intr-o strecuratoare

Germeni i-am spalat bine si i-am calit intr-o craticioara intr-o lingurita unt si o canuta de 50 ml de apa,pana scade bine apa.Poi l-a strecurat pe un servet de bucatarie.

Smantana dulce se amesteca cu faina,cu condimentele,si cu ouale si se pune pe foc mic pana se ingroasa putin,dupa care se pune snittlauch-ul taiat marunt

Legumele le-am asezat intr-o tava tapetata,peste am presarat germenii

dupa care feliute subtiri de mozzarella printre legume sa cuprinda toata suprafata si peste am turnat amestecul lichid.

si am mai pus un strat subtire de legume aranjate dupa plac pt aspect

am stropit putin de tot cu praf de tarhon si am dat la cuptorul preincalzit la 250 grade cam 25-30 minute(am cuptor cu ventilatie,la unul obisnuit cred ca merge la 200 grade)

A fost minunat de bun,asa l-am servit fara carne...A fost destul de satios

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul minunat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan