Sufleu de icre de scoici St.Jacques si ou de rata

de Cristi Roman in Fructe de mare, 28 Ian 2012 | 4711 vizualizari

COMENTARII (38)

Cristi Roman 1

28.01.2012, 20:57

fie, pentru tine, Dia, fac o exceptie, si te pup si-n privat

Mitinita 1

28.01.2012, 20:57

dia,asa ca-mi dai mie portia ta..,si eu dau primul piept generos de pui pe care il vad pe aici

diaconta 1

28.01.2012, 21:13

off ce m-am emotionat
oare cum ar putea fi emoticon_care_viseaza

diaconta 1

28.01.2012, 21:13

Miti,dau,da' piept am si eu si destul de ...generos

Mitinita 1

28.01.2012, 21:16

esti satula vad,nu ma apuc eu acuma sa tai puiul in bucatele

Brindusa 1

28.01.2012, 22:26

icre de scoici? n-am auzit de asa ceva. Mersi Cristi pt informatie.

danakarin 1

28.01.2012, 23:48

Foarte ingenios. Eu am crezut ca partea rosie se arunca la Schickele St. Jacques .

Sidy 1

29.01.2012, 09:07

Ceva foarte finut Dar de icre de scoici...chiar ca n-am auzit sau vazut...
Oricum ce ai pregatit tu aici e de milioaneeee

Cristi Roman 1

29.01.2012, 13:05

Va multumesc mult .

Lau 1

08.02.2012, 13:34

superb arata

Cristi Roman 1

08.02.2012, 13:35

Multumesc .

naomy 1

09.02.2012, 11:32

superba prezentare ,intradevar ceva eschisito ( cum sp spanioli) felicitari pt reteta .

Cristi Roman 1

10.02.2012, 02:43

Multumesc mult, Naomy.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caracațită baby cu sos roșu aromat