Sufleu de fasole cu cartofi

de rivka in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2010 | 16024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole
  • cca 4 cartofi
  • 1 cubuletz unt
  • putin lapte
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 conservuta pasta tomate
  • 1 jumatate lingurita pasta ardei iuti/sambal
  • cascaval olandez
  • 1 ou
  • paprika pt decor
  • 4 lg ulei masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de fasole cu cartofi:

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei masline, se adauga fasolea din borcan impreuna cu zeama , se lasa la foc mic sub capac sa fiarba amestecandu-se din cand in cand.Dupa cca 10 minute se adauga pasta de tomate, lingurita de sambal se amesteca si se mai dau cateva clocote.

Se prepara un puree de cartofi din cartofi, unt si putin lapte, se sareaza dupa gust.

Intr-un vas de cuptor se pune un strat de puree de cartofi, deasupra se toarna fasolea, se rade cascaval, se mai pune un strat de puree de cartofi, un strat de cascaval.

Oul se bate cu furculita si se toarna deasupra,se stropeste cu parika pt decor.

Se da la cuptor cca 35 minte la cca 240 grade.

Se serveste cald alaturi de salata (noi am servit cu rosii) sau muraturi dupa sezon.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de fasole cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mena29 1

17.07.2010, 22:30

arata foarte bine

epurasha2bb 1

22.07.2010, 16:01

interesanta combinatie, arata super bine asa ca as gusta cu incredere!

Sylvia 1

22.07.2010, 16:23

Excelent arata imi place f mult ideea si ingredientele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume cu mustar