Sufleu de ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 26 Noi 2010 | 8272 vizualizari

 

Aceasta reteta o dedic tuturor celor care se declara dependenti de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • 1 cana smantana
  • 1 cana zahar tos
  • 250 g ciocolata rasa
  • 4 oua separate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ciocolata:

In primul rand batem albusurile spuma.

Apoi punem smantana intr-o cratita si adaugam sucul si coaja de portocala. Le lasam sa dea in clocot. Noi amestecam in timpul acesta compozitia. Dupa ce a dat in clocot, dam cratita la o parte de pe foc si adaugam ciocolata rasa. Amestecam bine, pana se topeste ciocolata.Adaugam apoi zaharul si mai amestecam putin. Integram in compozitie galbenusurile. Adaugam apoi albusurile batute spuma si amestecam usor. Turnam in forme si punem la congelator pana in momentul in care vrem sa coacem sufleurile – poate sta la congelator si cateva zile.Sufleul il bagam in cuptor direct din congelator. Coacem timp de 20 de minute la 180°C. Yammy!!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă