Prea multe nu va zic, doar ca este o masa simpla si delicioasa. Cu ingrediente putine si pe placul tuturor. Sa va fie de bine!!!
Cartofii se spala bine si se pun cu apa la fiert cu tot cu coaja. Pieptul de pui se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in 2 linguri ulei de masline.
Cartofii fierti (dar sa nu fie zdrobiti) se curata de coaja si se taie cubulete. Ouale se bat spuma cu un praf de sare pana devin o spuma galbuie. In jumatatea de spuma de ou adaugam branza si cascavalul dat pe razatoare, cartofii si pieptul de pui si amestecam usor ingredientele. Adaugam si restul de oua, amestecam f usor de data aceasta si rasturnam compozitia intr-o forma de iena unsa cu unt.
Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40 minute. Cand este calduta pudrati putina boia de ardei afumata pt aspect si aroma.
Pofta buna!!!
1
o puteti inbunatatii dupa bunul plac, cu ceapa verde, frunze de patrunjel...
2
serviti cu o salata de cruditati alaturi