Sufleu de cartofi si carne de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 14890 vizualizari

 

Prea multe nu va zic, doar ca este o masa simpla si delicioasa. Cu ingrediente putine si pe placul tuturor. Sa va fie de bine!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi mai marisori
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • alb
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr branza
  • pt decor:un praf de boia afumata
  • pt uns tava:unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carne de pui:

Cartofii se spala bine si se pun cu apa la fiert cu tot cu coaja. Pieptul de pui se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in 2 linguri ulei de masline.

Cartofii fierti (dar sa nu fie zdrobiti) se curata de coaja si se taie cubulete. Ouale se bat spuma cu un praf de sare pana devin o spuma galbuie. In jumatatea de spuma de ou adaugam branza si cascavalul dat pe razatoare, cartofii si pieptul de pui si amestecam usor ingredientele. Adaugam si restul de  oua, amestecam f usor de data aceasta si rasturnam compozitia intr-o forma de iena unsa cu unt.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40 minute. Cand este calduta pudrati putina boia de ardei afumata pt aspect si aroma.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

o puteti inbunatatii dupa bunul plac, cu ceapa verde, frunze de patrunjel...

2

serviti cu o salata de cruditati alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi dulci