Cartofii in coaja se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb doar pe jumatate. Se scot din apa, se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja. Se taie in sferturi si se lasa la racit.
Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu o folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust.
Branza Almette se amesteca cu telemeaua sfaramata cu furculita si cu branza topita. Se mai pune sare doar daca este absolut necesar si se asezoneaza cu patrunjel si cimbru.
Pe fiecare felie de carne se pune cate o lingura de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se pun pe mijlocul unui vas termorezistent uns cu putin ulei. De jur imprejur punem cartofii. Asezonam cu putin rozmarin si cimbru, apoi turnam deasupra ouale batute bine cu un praf de sare si amestecate cu smantana si lapte.
Dam la cuptor la foc mediu pana compozitia cu ou incepe sa se inchege. Scoatem vasul, presaram deasupra mozzarella data pe razatoarea cu ochiuri mari si dam din nou la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.
Se serveste cald.